SÖK FADDER 2018

 

Äntligen är tiden kommen att söka fadder! Att vara fadder innebär 3 sjukt roliga veckor späckade med aktiviteter där du står för de första intrycken de nya studenterna får av vår fina skola. En viktig samt så otroligt rolig uppgift!

Länk till evenemanget: https://www.facebook.com/events/212907492622455/

Vi ser väldigt mycket fram emot din ansökan!

Save the date!

 

 

Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet har nu satt datum för nollningen 2018. Mellan 20 augusti och 9 september smäller det. Projektledningen N&FA 2018 är riktigt taggad och det hoppas vi även nollor, faddrar, företag och andra delaktiga på nollningen också är!

 

Grattis till din plats på Handels i Göteborg!

Är du en av de lyckligt lottade som idag fick beskedet att du fått en plats på Handels i Göteborg? Grattis! Du har en fantastisk tid på skolan framför dig och inte minst tre fullspäckade och roliga veckor  av nollning innan dess. Årets nollning kommer äga rum 14 augusti – 2 september 2017 och ett schema om vad som kommer ske uppdateras här när det närmar sig. Gilla gärna Handels Nollning på Facebook för ytterligare uppdateringar och kontakta oss där om du har några funderingar!

Hälsningar

N&FA 2017

Finalbankett

Sagan börjar nu lida mot sitt slut. Detta firas med en glamorös finalbankett. Vinnarna av nollkampen presenteras samt årets nolla och fadder. Denna storslagna avslutning kommer äga rum i en av Göteborgs finaste lokaler, Kajskjul 8. Egentligen kanske sagan inte lider mot sitt slut, det är kanske nu den börjar? N&FA välkomnar er här en sista gång och ni blir alla en del av vår fina Handelshögskola.

Biljetter säljes via hhgs.se.

Nollkampsfinal

Tiden är kommen! Dags för den sista sidan av vår saga att skrivas. Dubbla poäng gäller så allt kan hända! Ska du bli hjälten/hjältinnan som frälser ditt program? Vilken saga får ett lyckligt slut? Det är HÄR det avgörs!

Spexföreställning

Ni har träffat spexet tidigare under nollningen och själva fått testa på att spexa. Nu är det dags för er att se årets uppsättning av Handelsspexet som i år handlar om Astrid Lindgren. Så slå er ner i Stenhammarsalens mjuka stolar och passa på att ge spexet ett och annat omtag.

Biljetter säljes via handelsspexet.se

Firom

På med finkläderna för nu får ni återigen träffa det mytomspunna Marskalkämbetet. Kvällen inleds med ett mingel där det skålas med bubbel och ni har chans att komma ämbetet närmre. En traditionsfylld sittning nere i Handelspuben följer och det är sedan ni själva som sätter gränserna.

Biljetter säljes via hhgs.se

#GetInIntUIt

Handels Nollning möter IntU-Nollningen! Vi välkomnar Handels internationella studenter, ca 200 studenter från olika delar av världen, med roliga aktiviteter och svenska traditioner. Be there or be square, you do not want to miss this!

Flashmob

I stadens hjärta ska Handels Nollning visa Göteborg vår glädje, taktkänsla, bästa rop och danssteg. Poseidon älskar att dansa med studenterna så det blir extra svettigt!

N&FA-dagen

Dagen som vi i alla längtat lite extra till. Denna dag står N&FA som värdar och då är det fullt ös! Dagen kommer vara full av roliga aktiviteter som belönas i den stora kampen om Nollkampspokalen som alla strävar efter. Inte nog med att årets N&FA kommer vara med, kanske kommer tidigare års N&FA synas i sina vita tröjor och pikéer. Denna dag får ni bara inte missa!

freedomcard_logo