Börja här

Välkommen till Handelshögskolan i Göteborg!

Grattis till din antagning på skolan! Att komma till en helt ny skola och ofta också helt ny stad är inte alltid det lättaste när man inte känner en enda kotte. Under de tre veckorna som nollningen pågår får du världens bästa möjlighet att lära känna alla nya sköna människor som du ska spendera din studietid med. Chansen är stor att det är här du träffar några av de människor som kommer att bli dina allra närmaste vänner även efter dina studier! Oroa dig inte, kom hit med ett glatt humör och rätt inställning så kommer resten lösa sig. Vi lovar.

 

Handels Nollning 2018 kommer vara mellan 20 augusti till 8 september

 

Hur gör jag för att delta på nollningen?

  1. För att kunna vara med på nollningen måste du först bli medlem i kåren. Det gör du på kårens hemsida www.hhgs.se. Här betalar du din kåravgift online eller så betalar du på plats på inskrivningsmässan 20 augusti.  Betalar du online slipper du kön till kårmedlemskapet så det rekommenderas!
  2. Ta med kvittot på betalningen till inskrivningsmässan (om du betalat online).
  3. För att kunna vara med på nollningen måste du även köpa ett nollepaket, det kostar 425 kr. Det gör du på inskrivningsmässan den 20 augusti (information kommer för vilken tid som gäller för respektive program).
  4. Tada! Du är nu med på världens bästa Handels Nollning 2018!

 

 

Respektive program kommer ha en egen facebookgrupp, håll utkik! 

Här kommer respektive faddrar för varje program välkomna er varmt och svara på alla frågor ni har kring nollningen, plugget, Göteborg, Handels och studentlivet i allmänhet. Förhoppningsvis får ni ett och annat tips som kan hjälpa er i eran start på skolan.

Klicka även här för att komma till Handels Nollnings officiella facebooksida. Här finns mycket information om nollningen och även kontinuerliga uppdateringar om nollningen sker där. Ett måste för att vara uppdaterad under nollningen. Även kontakt med N&FA, projektgruppen som anordnar nollningen, sker enklast på meddelande via denna facebooksida! Så har du några frågor så skriv till oss där eller ta kontakt med oss personligen.

Glöm inte att läsa Nolleguiden. Där finns ännu mer information om nollningen och din start på Handels.

 

Handelshögskolans nollning och dess aktiviteter är helt frivillig och helt fri från all sorts pennalism, förnedring och alkoholhets.