N&FA 2013

 

Anna Maria Gunnarsson

Ålder 22
Hemort Linköping (Åtvid..)
Läser Ekonomi med språklig inriktning (franska) år 3
Föredrar Lakrits
TV-serie På spåret

Anna Maria är årets glada projektledare och kvinnan med koll, allt finns i excelfiler och det mesta är färgkoordinerat. När hon inte bejakar sitt kontrollbehov så är hon en jävel på sär skrivning, rubiks kub och att sova. Bäst trivs hon med en stor kopp kaffe (med mjölk) eller en flaska rödtjut! Anna Maria verkar bli årets pensionär i N&FA och kommer inte bli ledsen om någon löser så hon får träffa Ingvar Oldsberg

 

Jessica Axenbrant

Ålder 21
Hemort Växjö
Läser Ekonomi med språklig inriktning (spanska) år 2
Föredrar Män i kostym
TV-serie Suits

Jessica är årets vice projektledare och försöker med bästa förmåga lura Anna men även andra att hon har koll på läget. Älskar att vaska och ta sönder sina ägodelar och är allmänt vinglig. Har någonstans på vägen mot vuxendomen bytt smeknamn från Prinsessica till att numera kallas Hetsica då hon har en förmåga till att hetsa andra till att dricka mer. När det vankas fest dricker hon ogärna öl men säger inte nej till ölhävartävling. Hetsica har även förmågan att dansa asbra!

Isabelle Berndtsson

Ålder 24
Hemort Uppsala
Läser Ekonomi med språklig inriktning (spanska) år 3
Föredrar Champagne, torr, kall och gratis
TV-serie Mad men

Isabelle är årets ekonomiansvarig och därmed den som ser till att pengar spenderas på det som är mest prioriterat under nollningen! Då hon inte sitter och räknar pengar så äter hon gärna glass, går hundpromenader utan hund eller så susar hon omkring på ”gula faran” med hög musik i lurarna och sprider allmänt kaos i Göteborgstrafiken.

 

Nano Kettunen-Linder

Ålder 28
Hemort Stockholm
Läser Juridik år 2
Föredrar Öppet hav
TV-serie The Big Bang Theory

En kille som sett alldeles för många vårar för alldeles för länge sedan. Får den här sponsoransvarige bestämma är det ett öppet hav som är platsen där man ska vara, förslagsvis med en bra bok modell tjockare och en temperatur runt 30 C. När havet inte kallar försöker han sig på att umgås med nära och kära, eventuellt blir det också ”en” öl i goda vänners lag. [/one_third]

Johan Sandwall

Ålder 22
Hemort Täby
Läser Ekonomi med språklig inriktning utan språk år 2
Föredrar Tess
TV-serie Scrubs

Johan lägger halva sin studentbudget på utekvällar och har till följd blivit en hejare på ölhävartävlingar. Han saknar gåvan att sjunga och planera men kan laga mat och jonglera. Anser att så länge något kan backas upp av en klyscha så är det sant. Som en sann Täby-bo är Djurgården och Arsenal lagen i hans hjärta. Drömmer om att vara medlem i ett pojkband, kanske blir det verklighet tidigare än han tror!

Elin Nygren

Ålder 20
Hemort Säter
Läser Ekonomi med språklig inriktning (spanska) år 2
Föredrar Segling
TV-serie Grey’s Anatomy

Elin kommer från Dalarnas djupa skogar, där bilar kallas epor och alla pratar mycket vackert. Hon har aldrig bangat en fest och är en jävel på tequilarace. Hon har ovanligt svårt att hålla fokus så vill man ha hennes uppmärksamhet krävs det en extra ansträngning. Hennes svaghet är romantiska män med stora muskler, typ Justin Bieber, som hon gärna lyssnar på med andra Beliebers (och i smyg stoppar in i N&FA:s spotify-lista). För övrigt är hon en glad tjej som skrattar åt det mesta och gillar badbollar.

 

Jessica Almqvist

Ålder 22
Hemort Lysekil
Läser Ekonomi med analytisk inriktning år 2
Föredrar Västkusten
TV-serie Vänner

Jessica är en glad tjej från bästkusten som älskar att skaka rumpa fram till gryningen, gärna till tonerna av housemusik, men hon går också igång på gamla goa låtar från Göteborgs egna Springsteen AKA Håkan Hellström. Att resa är Jessicas stora drog i livet, hon känner sig som mest levande på flygplatserna världen över. Drömresemålet just nu är Sydpolen och Sydamerika. Bäst trivs Jessica i solen med en god vän och ett glas rosé.

 

Johan Yngwe

Ålder 22
Hemort Stockholm
Läser SMIL år 3
Föredrar Torr humor
TV-serie Weeds

Appar som Instagram, Candy crush och Quizkampen är inget du hittar på min telefon. Denna Stockholmare nöjer sig gott och väl med Facebook som social mediekanal. Jag kan uppfattas som svårflörtad då jag inte är världsbäst på att svara i telefon, men sanningen är att jag antagligen ligger och sover. Min morgonrutin inkluderar att snooza samtliga tre väckarklockor alldeles för länge tills jag till slut rullar ur sängen och kommer en timme sent till föreläsningen. Utöver detta är jag en allätare när det kommer till det mesta, men lyckligast är jag med en snusdosa i fickan och en öl i handen. Du kan kalla mig Yngwe.

 

Mikel Matsvik

Ålder 25
Hemort Stenungsund
Läser Ekonomi med språklig inriktning (kinesiska) år 2
Föredrar Skalman
TV-serie Suits

Bästa exemplet på genomsnittlig. Trivs bra med en bräda under fötterna och spenderar sommaren på kusten. Något cynisk men med hjärta. Annars är Mikel en riktig filmnörd och generellt intresserad av all onödig kunskap som finns. Han gillar även stand-up comedy och uppskattar ordvitsar till en onyttig nivå. Smeknamnet Skalman har också en förklaring för den som är nyfiken..

 

Henrik Bjerkhoel

Ålder 22
Hemort Jönköping
Läser Juridik år 2
Föredrar Att flyga
TV-serie The Big Bang Theory

Här har ni en småländsk naturmänniska ut i fingertopparna! När Henrik inte får vara ute i naturen älskar han att befinna sig dryga kilometern upp i luften (även om det blir dåligt med det på en studentbudget). De mera jordnära aktiviteterna den här killen föredrar är att njuta i en solstol en bra bit utanför 50-skyltarna med vatten och ett fiskespö nära tillhands.

 

Gabriella Berthagen

Ålder 19
Hemort Hörby
Läser Ekonomi med språklig inriktning (engelska) år 2
Föredrar Sol
TV-serie Suits

Gabriella älskar när människor tar med henne på såväl små som stora äventyr. Både värme och kyla glädjer henne, sålänge det är på rätt platser. Snö och kyla får gärna hålla sig där hon kan åka snowboard, annars föredrar hon sommar och sol. När hon fått sig ett grymt puderåk en strålande vinterdag är hon bra lycklig. Men då och då krävs det ett par relaxande dagar på beachen eller framför TVn med lite serier.

 

Caroline Hermansson

Ålder 23
Hemort Göteborg
Läser
Ekonomi master inriktning finans år 1
Föredrar Sena sommarkvällar
TV-serie Prison break

Caroline älskar tomat, men gillar inte ketchup och trodde som liten att dryckesslasken på McDonalds var stället där man hämtade is. Hon vevar som bäst på Göteborgs dansgolv till tonerna av Greyhound och avslutar gärna partynatten med nattmackor i trevligt sällskap. Du charmar henne genom att ta fram gitarren och spela en trudelutt.

Linnea Sveding

Ålder 22
Hemort Kalmar (Nybro..)
Läser Ekonomi med logistikinriktning år 2 (P-log ♥)
Föredrar Risotto
TV-serie Band of brothers

Linnea är en glad och rastlös tjej som tycks tillhöra släktet Duracell. Hon bossar i P-logs styrelse, är konsult på HandelsConsulting och jobbar extra på ICA. Det bästa som finns är att vara glad och glad blir Linnea av solsken. Andra typiskt bra saker kan också funka, som att sjunga, folk som kan trolla, smiley-rebusar på sms, köra bil fort, titta på djur på behörigt avstånd, tokdansa, slippa laga mat eller kramas med andra glada människor. När Linnea blir stor ska hon lära sig prata tyska och dansa pardans, allra helst båda samtidigt..

William Bratt

Ålder 21
Hemort Göteborg
Läser
Ekonomi med språklig inriktning (tyska) år 2
Föredrar Att vara ledig och pluggfri
TV-serie Suits

William är en trevlig ex-militär som ibland har problem att hålla käft. Han är gärna ute på havet under angenäma förhållanden och är sällan feg för ett dopp. Att ha full koll är något han gärna vill men sällan har. När han inte leker cool i Handels korridorer kan han ibland hittas bakom en sten och leka krig med sitt paintballgevär. Han må ha många starka sidor, dock finns det en svaghet. Hans akilleshäl är goa damer, då smälter han lätt..

Jennie Prytz

Ålder 22
Hemort Göteborg
Läser Juridik år 2
Föredrar Ett pedantiskt städat rum
TV-serie Vänner

Jennie tycker det är trevligt att vara lite vild i svängarna och bryta normen för hur en juriststuderande kan se ut. Trivs som fisken i vattnet på Handels (eller nollorna under en temafest på puben!) och är tillsammans med resten av årets underbara N&FA här för att se till att alla nya studenter känner samma sak. Annars är hon sedan barnsben hemligt förälskad i Mumintrollet och blev helt förkrossad när hon förstod att det inte går att plantera en djungel som växer upp över en natt.