N&FA 2012

 

Ellen Svanberg

Ålder 21
Hemort Göteborg
Läser Ekonomi med språklig inriktning (engelska) år 3
Föredrar Västkusten

Ellen är nollningsgeneral och därmed årets projektledare. Hennes breda, knäsvajande leende har flitigt skådats på stans uteserveringar och nattklubbar. N&FAs mama går också under smeknamnet svampen och om ni har riktigt tur berättar hon varför!

Kristine Jansson

Ålder 22
Hemort Sigtuna
Läser Ekonomi med språklig inriktning (spanska) år 2
Föredrar Killar med snygga muskler

Kristine är vice projektledare och alltså generalens högra hand. Gillar att åka puder och när det vankas sittning är favoritutklädnaden en jättebebis!

Malin Olsson

Ålder 21
Hemort Borlänge
Läser Kandidat i marknadsföring med inriktning kinesiska
Föredrar Laktosfritt

Dalkulla som bytte bondgård och hästar mot marknadsföring och cosmopolitans. Gillar att skaka rumpa till zumba-toner och spana efter ögongodis. Låt inte hennes leende lura dig, hon styr N&Fas och nollningens ekonomi med järnhand!

Gustav Jönsson

Ålder 23
Hemort Stockholm
Läser Ekonomi med språklig inriktning (kinesiska) år 2
Föredrar Bahaamas

En glad pojk med några för många vårar, gillar att gå på långa meningslösa promenader i kängor. Är kalasbra på att sälja termomuggar, är också Ordf för ESI. I mina bästa stunder så sitter jag på en bergstopp någonstans och filosoferar över hur jag ska lyckas i Kina efter plugget. Om ni har några tips om detta eller vill köpa en mugg så är det lättast att nå mig genom en oskyldig liten flört

Johan Olsson

Ålder 30
Hemort Knivsta
Läser Logistikprogrammet år 2
Föredrar Champagne, norska, livet

Det finns ingen som kan anordna fester såsom Johan! Han har även fått gåvan att håva in pengar till N&Fa och har gjort ett utmärkt jobb som sponsoransvarig där tidigare rekord har slagits med hästlängder.

Sander Omrcen

Ålder 21
Hemort Tjörn
Läser SMIL med inriktning företagsekonomi år 2.
Föredrar Blåvitt

Jag älskar bara Gustav…. Blir ledsen när blåvitt förlorar, alltså ofta. Fast vänta lite nu här, jag älskar ju massa saker!

Jag älskar glass, köttfärssås, att träna triceps, Bridget Jones dagbok, Twilight, rubiks kub, långa promenader, att vara lilla skeden, dödsmetall, dansband, schlager, gangsta niggah-rap, korsord, att diska, bakverk (Mmm sötsaker! Mums), hårvax, att sortera i pärmar, Post-It-lappar, Madonna och Lotta på Liseberg. Men mest älskar jag Gustav.

Fredrik Eriksson
(Nixon)

Ålder 23
Hemort Färdsle
Läser Ekonomi med språklig inriktning (japanska) år 4
Föredrar Närkontakt med svettiga människor under kontrollerade former.

Hästpojke med Handelshögskolans största, starkaste och vackraste vader. Ja, han ser skräckinjagande ut och ja, han brottar ner dig utan problem. Men du kan vara lugn, den här björnen är bara ute efter att kramas!

Anneli Helenius

Ålder 23
Hemort Göteborg
Läser Ekonomi med analytisk inriktning år 2
Föredrar Göteborgsskämt

Anneli är blyg men älskar lena killar så fram med bodylotionen! Är riktigt vass på att dansa och det finns ingen som passar så bra i cancandräkt som denna brud.

Lotta Lindström

Ålder 21
Hemort Kristianstad
Läser Ekonomi med språklig inriktning (japanska) år 2
Föredrar Skägg

Lotta pratar ett konstigt språk som kallas för skånska, vilket medför att det kan vara svårt att förstå henne. Men frukta icke, denna tjej kan hjälpa till med dansk översättning!

Anna Jarskär

Ålder 22
Hemort Mölndal
Läser Ekonomi med analytisk inriktning år 3
Föredrar Mörk choklad och Ben&Jerry’s

Glad tjej som kommer från staden Mölndal utanför Göteborg, ja det är en stad! Vill du impa på denna fröken så gäller det att köra gympass innan solen har gått upp.

Lisa-Minolla Perta

Ålder 21
Hemort Falun
Läser
SMIL med företagsekonomi år 2
Föredrar Nässpray

Har en tendens att svimma när hon åker skidor men har ett av de snyggaste par skor som Göteborg har skådat så det gör inget

Charlotte Lindberg

Ålder 23
Hemort Stenungsund
Läser Ekonomi med analytisk inriktning år 3
Föredrar Smält choklad

Trivs bäst under vattenytan där hon kan simma bland fiskarna och leta efter skatter. På land däremot gillar hon att öppna Moët-flaskor på efterfester och är en talangfull pannkaksstekerska.

Till toppen av sidan