N&FA 2018

Wilma Nordlund – General

Ålder: 21 år
Hemort: Göteborg
Läser: Juridik
Favoritfilm: Pulp Fiction
Föredrar: Trocadero, det mesta från 80-talet och böcker.

Wilma är en go och glad tjej från Göteborg som älskar sin hemstad mer än det mesta. I år gör hon sin tredje nollning, denna gång i egenskap av projektledare. Förutom att hålla gruppen i styr ska hon se till att alla trivs på nollningen och att allt går som det ska. När hon inte är på nollning är hon föreningsaktiv och softar runt i overall, kollar serier eller är ute och ölar på en uteservering.

David Olsson – Vice General & Ekonomiansvarig

Ålder:  22 år, men är nog som en av de yngsta egentligen
Hemort: Ängelholm
Läser: Ekonomi med kinesisk inriktning
Favoritfilm:  Wolf of Wall Street
Föredrar: Godisnappar, konst och inspiration.

Projektsgruppens ekonomiansvarig heter David och han älskar verkligen siffror. Han kan verka seriös men misstro ej! Det är bara en täckmantel för hur barnslig han egentligen kan vara. Denna man från Ängelholm ogillar även fåglar och har en förmåga att inte kunna fånga saker, ingen förstår varför. Förutom att se över vår budget titt som tätt är han vice general och hjälper och stöttar Wilma i arbetet att föra projektet i mål.

Michael Erlandsson – Vice Ekonomiansvarig & Innovationsansvarig

Ålder: 23 år
Hemort: Göteborg
Läser: Ekonomi med fransk inriktning
Favoritfilm: Spirited Away
Föredrar: Allt som har med havet att göra, teknik och mat.

Michael är den andra delen av ekonomiduon och är en härlig kille från Västkusten. Han är bra på det mesta men om han kunde förbättra någonting så skulle det vara att kunna dansa som Shakira och att kunna laga mat som Jamie Oliver. När David styrde siffrorna med järnhand bestämde sig Michael för att det var dags för något nytt – han tog ett klimatinitiativ (läs mer om detta i nolleguiden) och betitlades innovationsansvarig!

Ida Lindström – Företagsansvarig

Ålder: Nästan 21 år
Hemort: Partille, Göteborg
Läser: Ekonomi, analytisk inriktning med fördjupning i nationalekonomi
Favoritfilm: Allt som är skapat av Nicholas Sparks, eller som man kan tro är skapat av denna gudagåva. I toppen bland denna kärleksdjungel är självfallet Best of Me och The Longest Ride.
Föredrar: En manlig hand på en bilratt, snus och hoodies. Man kan tro att hon beskriver Sebastian, men det gör hon såklart inte.

Ida är en glad tjej med alldeles för stor kärlek till snabba kolhydrater. Hon har under sin Handelstid spenderat alldeles för många timmar bakom kassalinjen på 7/11 och serverat korv. Har du vägarna förbi så ska du självfallet titta in! Under Handels Nollning är det hon och vice Ebba som drar in alla cash från företag, utan dem – ingen nollning!

Ebba Fröling – Vice Företagsansvarig

Ålder: 22 år
Hemort: Borås
Läser: Ekonomi med fransk inriktning
Favoritfilm: The Proposal, eller annan klyschig kärleksfilm
Föredrar: Sovmorgnar, iskaffe och rödvin.

Denna powerkvinna som utgör den andra delen av företagsduon har sin hemstad i Borås men har hör och häpna faktiskt bott i Paris! Nu är hon lyckligtvis bosatt här i Göteborg och det är vi tacksamma över för nollningen hade inte klarat sig utan henne. Kuriosa om Ebba är att hon spelat handboll och att hon älskar kladdkaka. Om du får möjligheten att prata med henne under nollningen ska du se att det är omöjligt att inte smittas av hennes positivitet och charm!

Mathilda Persson – Sponsoransvarig

Ålder: Mental eller verklig? Hon säger nog 12 på båda
Hemort: Stenungsund
Läser: Ekonomi med kinesisk inriktning
Favoritfilm: Zootropolis
Föredrar: Frukost, lunch och middag.

Det är dags att presentera vår sponsoransvarig, Mathilda. Detta är en festlig typ som tillhör det övre toppskiktet när det gäller hets! Med mycket fotboll i bagaget är hon en typisk tävlingsmänniska, en riktigt urusel förlorare men ännu sämre vinnare. Som sponsoransvarig är det hon som drar in produkter till nollningen. Så nu vet ni vem ni ska tacka för diverse gratisgrejer!

Cecilia Hallgren – Evenemangsansvarig

Ålder: 22 år
Hemort: Halmstad
Läser: Ekonomi med spansk inriktning
Favoritfilm: Alla Harry Potterfilmer
Föredrar: Måla, resa och dansa.

Cecilia är chefen för årets fester, så henne kan ni vända er till för att berätta hur grymma årets pubar och sittningar har blivit! Hon är en tjej som tycker tycker om att arrangera sig i olika sociala sammanhang, skapa genom att ge utrymme för den kreativa ådran så som i tavlor, musik, heminredning och renovering. Hon älskar att utforska nya miljöer och lära känna nya människor, därför har hon under 4 årstid jobbat som bartender runt om i världen. Se till att fråga om hennes äventyr runt i världen på nollningen!

Louise Holmqvist – Vice Evenemangsansvarig

Ålder: 22 år
Hemort: Halmstad
Läser: Ekonomi med analytisk inriktning
Favoritfilm: Notting Hill
Föredrar: Vinkvällar, långa promenader och bruncher.

Den andra delen av evenemangstrion är Louise. Precis som Cecilia så Louise en härlig 22-åring från Halmstad med hjärtat på rätta stället. Den här tjejen kommer styra så att varje fest blir succé. Något mer om denna brud är att hon vet exakt allt som går att veta om Harry Potter och att hon kan vara en otrolig tidsoptimist. Se till att heja på nollningen!

Mathilda Kronér – Vice Evenemangsansvarig

Ålder: 23 år
Hemort: Göteborg
Läser: Juridik
Favoritfilm: Hitta Nemo
Föredrar: Den twerkande minigrisen på youtube, att sjunga stämmor på alla låtar hon hör och att få massage (hehe).

Sist ut i evenemangstrion är N&FA:s andra Mathilda. Mathilda är en tjej som börjar fira jul i augusti ca, som varje gång hon får mer lön än väntat planerar att köpa häst pga secret hästtjej, som inte sluta engagera sig i föreningar pga attention whore som inte kan säga nej och som gör världens godaste köttfärssås. Hon är helt enkelt en person med otroligt många kvalitéer. Se till att bli vän med henne under Nollningen för hon är en klippa i stormen!

Sebastian Strömland – Fadderansvarig

Ålder: 23 år
Hemort: Göteborg
Läser: Ekonomi med fransk inriktning
Favoritfilm: Gudfadern
Föredrar: Att reta David Matsson, att kasta saker på David Olsson (eftersom han inte kan fånga saker) och får väl antagligen slänga iväg med att han gillar Ida också (annars blir det dålig stämning).

Denna man har många strängar på sin lyra. Inte bara är han gruppens spexare (missa inte nollningens spexföreställning!), han är också gruppens charmör. Man kan inte prata med Sebastian utan att lämna med ett leende på läpparna. Som fadderansvarig tillsammans med David ansvarar han över att faddrarna trivs och över kommunikationen med dem, så att nollorna i sin tur hela tiden hålls uppdaterade och får korrekt information.

David Matsson – Fadderansvarig

Ålder: 22 år
Hemort: Mariestad
Läser: Juridik
Favoritfilm: Stinsen brinner
Föredrar: Uppmärksamhet

Denna gosse är det enda (förutom ölen) bra som kommit från Mariestad. Han är dessutom en inbiten seglarfantast och har varit på många omvälvande seglingar. Efter att ha varit huvudfadder förra året är han i år med i N&FA i egenskap av fadderansvarig tillsammans med Sebastian. Det är dem som ser till att faddrarna trivs och kan göra ett ännu bättre jobb för att nollorna ska ha det bra! Enligt David och Sebastian utgör de den viktigaste delen av N&FA.