N&FA 2017

Ludde Johansson – General 

Ålder: 22 och ett halvt
Hemort: Tidaholm
Läser: P.LOG
Favoritmusik: House
Föredrar: Mjölk, Djurgården, Ben & Jerrys

Ludwig Johansson gjorde redan under sin egen nollning ett stort intryck på skolan, när han första dagen på nolletröjan stavade sitt namn med tre D – LUDDDE. Idag går han mer känd som 3D, och gör nu sin tredje nollning på Handels. Ludde är alltid glad och minglar bäst av alla, även om plugget ibland får lida efter alla mingelrundor i Kårhuset och Handelsrätten. Ludde är general under Nollningen 2017, och han ser till att alla i N&FA gör sitt jobb, att allt går rätt till och att alla mår bra!. När Ludde inte står och frågar hur taggade ni är så brukar han spela golf, äta gott och hänga i Handelspuben, där ni hittar honom varje onsdag.

 


Alexandra Muhl – Vice General och
Evenemangsansvarig

Ålder: 22
Hemort: Göteborg
Läser: P.LOG
Favoritmusik: Det mesta på Spotify top 100
Föredrar: Nuggets, allt som glittrar, morgonkaffet

Alexandra Muhl är en tjej från södra Göteborg, som älskar staden och helst inte vill lämna. Nu gör hon sin tredje nollning på Handels, och älskar det! Alexandra är tjejen som alltid sprider glädje runt sig och mer än gärna festar till det när det blir tillfälle. Visst passar det bra, då hon som Evenemangsansvarig ser till att alla Nollningens fester och sittningar blir något utöver det vanliga. Alexandra är även Vice General och stöttar Ludde i sitt arbete med att leda projektet framåt.


Max Hansson – Ekonomiansvarig 

Ålder: 24 vintrar
Hemort: Gravenre (Kungshamn/Smögen)
Läser: Finansinriktingen på ekonomprogrammet, termin 5
Favoritmusik: Filmmusik, House, hårdrock och allt där emellan
Föredrar: Huvudlöst löpande, bungee jump och promenader i solnedgången

Max är grabben från kusten som de andra i N&FA så snällt får fråga när de behöver pengar, då han är årets ekonomiansvarig. Efter en kort tid på Chalmers (undrar vad de var för ungdomsnojja?) hittade han efter några vändor på Nya Zeeland tillslut rätt och hamnade här på Handels i Göteborg där han stormtrivs. Max hittar du nästan alltid med ett leende på läpparna någonstans i skolan, och finns alltid där när man behöver hjälp med någon skolgrej, oavsett årgång eller program. När denne siffertokige kille inte är i skolan hittar ni honom troligtvis springande över någon bro, fast i en bra fantasybok eller röjandes i köket med några droppar god whisky.  


Henrik Jonsson – Företagsansvarig

Ålder: 23
Hemort: Göteborg
Läser: FHS
Favoritmusik: House
Föredrar: Victoria Secret’s underkläder, delicatobollar och apelsinmer.

Henrik Jonsson är mannen som aldrig själv varit nolla, men vet exakt hur en riktigt bra nollning ska gå till. Henrik är uppvuxen i Mölnlycke, men vågade redan som 18-åring sig in till stora staden. Henrik är ofta väldigt bestämd och är sällan intresserad av andra människors åsikter. Detta kan låta lite barnsligt, men på något sätt har Henrik lyckats vara mest professionell av oss alla, det är nämligen han som är Företagsansvarig och har dragit in Nollningens pengar.

 


Oscar Thelander – Marknadsföringsansvarig

Ålder: 23
Hemort: Göteborg
Läser: Språk
Favoritmusik: Housetönt (även fast han inte vill) & El Chapo
Föredrar: Tävla, skvaller, sjuka stories, roasts, rants och att alltid vara 5% bättre än Anton Johansson #5%erForLife.

Oscar ”Global” Thelander är en skäggodlande, nyfiken, tävlingsälskande från vår härliga stad Göteborg. När han inte håller på med vad för ny grej han nu denna månaden är besatt av så gillar han att träna, äta havregrynsgröt och titta på samma youtubeklipp om och om igen. Oscar, tillsammans med Oskar, ansvarar för marknadsföringen för N&FA17 och kommer göra sitt allra bästa för att fånga alla roliga ögonblick under nollningen.

 


Agnes Knutsson – Sponsoransvarig

Ålder: 20
Hemort: Linköping
Läser: Analytisk – börjar 3:e terminen
Favoritmusik: Nickelback eller introt till PH på repeat.
Föredrar: Öl, Ramlösa Granatäpple och att vinna mot Oskar Stenberg i ölspel.

Agnes kommer från Samir Badrans hemstad, men där slutar likheterna mellan dem. Den här tjejen har en talang att fastna, är det den pinsamma bilden på Flumride eller mellan en vägg och en bokhylla (det finns en historia här), hon löser det! Hon löser också gratisnudlarna till er så glöm inte att tacka henne för septembers månads lunchlådor.

 


Anton Johansson – Fadderansvarig

Ålder: 21
Hemort: Borås
Läser: Finans på ekonomprogrammet.
Favoritmusik: Latinamerikansk hiphop, israelisk psytrance och göteborgsk metal.
Föredrar: Tyngdlyftning, roasts, och katter (särskilt Hanna Björkmans).

Du kan ta en man ur Borås, men du kan aldrig ta Borås ur en man. Anton lever med vanföreställningen att Göteborg bara är en förort till Borås, och missar aldrig en chans att påpeka vilken fantastisk stad han kommer från. I övrigt är han en atlet på alla sätt förutom rent fysiskt, vägrar han läsa nyheterna, och är obotligt intresserad av personlig utveckling. Som fadderansvarig är han alla faddrars axel att luta sig mot, deras räddare i nöden, och deras bästa vän.


Hanna Björkman – Vice evenemangsansvarig

Ålder: 23
Hemort: Borlänge
Läser: Allt Cicci säger att hon ska läsa
Favoritmusik: All nollemusik
Föredrar: Katter, spanjorer och surfare. Nicaragua!!!!!!

Hanna är en blond och glad tjej som helt fallit för sydamerika och framförallt Nicaragua. Hon fullkomligt ÄLSKAR att ha något och göra och sitter i princip aldrig stilla, på både gott och ont. Om nu Hanna mot förmodan skulle sitta ensam hemma så har hon säkrat upp det genom införskaffandet av sina två små katter, Kicki och Kaj,  som hon älskar över allt annat. Hanna är, tillsammans med Alexandra och Bella, med i årets upplaga av eventcrewet och det är alltså henne man ska prata med om man vill hissa eller dissa festerna under nollningen.

 


Isabella Månsson – Vice Evenemangsansvarig

Ålder: 23
Hemort: Halmstad
Läser: Språk – Fransk inriktning
Favoritmusik: Allt dansvänligt, feel good och road trippin’ favoriter
Föredrar: Skratt, Paris, tacos och after beach

Bella är ett energiknippe från Halmstad som har varit en lysande figur under sin medverkan de senaste två nollningsperioderna. Under sin egen nollning blev hon utnämnd till Eulalia på finalbanketten (se ordlistan för vad det betyder), ett av många priser man kan vinna där. När Bella inte tänker på nollning så skickar hon snaps på solen från en färja, dricker vin och äter ost eller åker på roadtrip igenom USA. Bella är, tillsammans med Hanna och Alexandra,  evenemangsansvarig och ska se till att alla sittningar och lekar blir så roliga som möjligt.


Clara Lindblad – Vice Företagsansvarig

Ålder: 23
Hemort: Karlskoga
Läser: Ekonomi med tysk inriktning
Favoritmusik: Min plugglista
Föredrar: Rödvin punkt

Clara kommer från Karlskoga i Värmlands djupa skogar. Förra årets nollning stod hon bakom baren i Handelspuben och levererade valfri dryck i världsklass. När hon inte avnjuter Handelspubens fantastiska vinsortiment älskar hon att spela sällskapsspel, kolla på Vem vet mest och dokumentärer. Hennes stora passion i livet är vitkål. Under årets Nollning är hon vice företagsansvarig som tillsammans med Henrik ser till att pengarna rullar in.


Martin Johansson – Vice Sponsoransvarig

Ålder: 28
Hemort: Falun, Dalarna
Läser: P-log
Favoritmusik: Power, trash, melo-death, industrimetal, popmashups, hip-hop + lite annat.
Föredrar: Träning, katter, hoodies, nysnö, brädspel och fläsk.

Martin kör en omgång till. Han har hittat sitt nya kall i livet inom logistiken och känner livsenergin praktiskt taget forsa ut ur porerna. Ish. Uppväxt i mörkaste Dalarna ogillar han längdskidåkning, mest på ren princip. Han går genom livet med den starka övertygelsen om att allt kommer lösa sig till slut och att det inte finns någon idé med att hetsa upp sig. I Göteborg har han hittat ett hem i sci-fi bokhandeln på Kungsgatan, ett Mecka för alla som gillar att kunna väldigt mycket om något verkligen obskyrt.

Tips för ett lyckligt liv: Investera i fastigheter, köp aldrig den förlängda garantin på någonting NÅGONSIN, låt inte sanningen stå i vägen för en bra story och det är bättre att vara en besserwisser än att ha fel.

 


Oskar Stenberg – Vice Marknadsansvarig

Ålder: 26
Hemort: Lerum
Läser: Logistik – PLOG
Favoritmusik: Allt från pop till rock men framförallt Håkan Hellström.
Föredrar: Sport, skvaller och att vinna. En kaffe är inte heller dumt.

Oskar är en relativt lokal hjälte som kommer från Lerum som ligger hela 2 mil öster om Göteborg. Hans stora intresse i livet är idrott i alla dess former och han tycker att OS (framförallt vinter-OS) är årets höjdpunkt. Han är även en del av “the Osckars” som ansvarar för att minnena från nollningen finns kvar efter tre intensiva veckor. Utanför nollningen och skolan är Oskar och roar sig på Liseberg där han jobbar med nöjesparkens butiker.