N&FA 2016

Henric Fransson – GeneralHenric

Ålder: 21
Hemort: Göteborg
Program: FHS
Föredrar: God mat, gott sällskap, torr humor

Henric är årets Nollningsgeneral och med det även projektledare för Nollningen. Med kårmeriter som Sexmästeriet och Kårledningen i bagaget är denna General mer än redo att leda sitt N&FA och alla Nollor till en superrolig Nollning!

 


Josefin Andersson – Vice general och Jossan
evenemangsansvarig

Ålder: 22
Hemort: Västerås (egentligen Surahammar men säger de aldrig)
Program: SMIL 
Föredrar: Öl, soliga dagar, Göteborg (Helst allt samtidigt!)

Josefin ”jossa” trivs bäst på helgerna med sällskapsspel och ett glas vin/GT. Dock är hon en väldigt dålig förlorare så man får akta sig. I kårverksamheten är hon riktigt rutinerad och nollningen är en favorit! Som gammal dansare kan hon fortfarande alla programs danser från båda sina år som nolla och fadder. Så bjud gärna upp till dans med våran festfixare under nollningens dagar.


Ella Almius Cederstav – EkonomiansvarigElla

Ålder: 20
Hemort: Kullavik
Program: P.LOG
Föredrar: Stå på händer, Magic Mike, Marabou

Ella är en typisk P.logare med hög närvaro på puben som ännu inte hittat sin dolda talang, men efter en öl eller två tror hon att hon kan twerka. Förutom att hålla koll på N&FAs ekonomi brukar hon promenera runt Delsjön med Daniel. Hon är ganska lätt att misstolka så ta inte allt hon säger så seriöst.  


Björn Bolton – Företagsansvarigbjörn

Ålder: 22
Hemort: Göteborg
Program: SMIL
Föredrar: Fireball, 9GAG, Äventyr

Björn, en blond, afrikansk viking från bästkusten. Han är en jävel på att ragga, om det inte är på företag så hittar ni honom flirtandes med bartendern i hopp om gratis fireball. Björn ger alltid 100%, han har till och med missat ett flyg för att klara av en nivå i Candy Crush!

 


Caroline Harvey – MarknadsföringsansvarigCarro

Ålder: 21
Hemort: Kungsbacka
Program: P.LOG
Föredrar: glass, massage, göteborgsvitsar

Caroline är en glad P.Logare och en sann livsnjutare som ni troligast finner på nån uteservering med ett glas vin i handen. Lyssnar hon inte när ni ropar Caroline så testa med Carro, då det är mer som hennes riktiga namn. I N&FA ser hon till att nollningen hörs och syns, och drömmen är att Handels nollning får eget snapchatfilter!

 


Daniel Gustafsson – Vice ekonomiansvarigDaniel

Ålder: 27
Hemort: Västerås
Program: ACE
Föredrar: 
Inlines, Jordgubbar, Snö  

Han är från det hippa området 021 men med en dialekt som får Göteborgarna att tro att han är norrlänning. Och vem vill inte vara norrlänning liksom? Daniel tycker om långa promenader i Delsjön som känns korta. Helst med andra personer än Ella. Säg hej vetja!

 


Marta Kisch – Vice evenemangsansvarigMarta

Ålder: 24 
Hemort: Rydaholm
Program: SMIL
Föredrar:  Kaffe! (Helst kallt och med mjölk), Enhörningar med mustascher (älskvärda var för sig också) , Nagellack

En koffeinberoende hobbykonstnär som älskar vika origami och samlar på hattar, enhörningar och saker med mustaschmotiv. Hon har hittills 10 hattar/kepsar men letar ständigt efter fynd att utöka samlingen med. Hennes hittills mest ambitiösa lyckade origamivikning var en tvådelad spindel som bestod av över 100 viksteg. I N&FA planerar hon fester utan dess like, ni kommer inte bli besvikna!


Therese Öhrn – Vice evenemangsansvarig medTherese
fadderansvar

Ålder: 22
Hemort: Halmstad
Program:  ACE
Föredrar: Sushi, vin och snygga killar

Denna tjej sitter gärna hemma och myser med sin kanin. Räkor och tryffel till middag gör att hon inte verkar som en vanlig student. När hon inte lyxar till det hemma är hon ute på äventyr där hon föredrar att klättra och dyka. 

 


Natalie Hirsch – Vice företagsansvarigNatalie H

Ålder: 21
Hemort: Jönköping
Program: JURIST
Föredrar: fireball, kramas, sena sommarkvällar

Natalie skrattar både för och åt det mesta. Till skillnad från Marta är Natalie en smålänning utan språkhandikapp. Hon trivs som fisken i vattnet i Göteborg och är inte den som drar sig för spontana upptåg. Aningens vinglig har hon en tendens att göra sig illa på de mest konstiga sätten och har en gång brutit alla tår samtidigt (slå det om ni kan). Denna ex-spjutkasterska må ha många starka sidor, dock finns det en svaghet. Killar med keps bak och fram…


Natalie Lindblad – Vice företagsansvarigNatalie L

Ålder: 23
Hemort: Kil i de värmländska skogarna
Program: SMIL
Föredrar: handboll, Coca Cola, sällskapsspel

Natalie kommer från Kil (någonstans i Värmland) och det är inte ofta man förstår henne när hon har varit hemma över en helg. Ska du orientera dig i Göteborg bör du inte heller fråga denna tjej då du förmodligen hamnar i andra sidan av Göteborg än vad du tänkt dig. När hon inte spelar sällskapsspel och dricker öl på helgerna är hennes mål detta år att lära sig dricka kaffe och vin, skandal att hon inte kan detta! Men även om denna tjej inte hittar så bra i Göteborg hittar hon väl på gymmet där hon gärna hänger, vill du veta hur du ska träna för att få sommarkroppen ska du fråga Natalie.


William Fellbom – Vice marknadsföringsansvarigWilliam
med fadderansvar

Ålder: 23
Hemort: Göteborg
Program: SPRÅK
Föredrar: alla sorters spel (sällskapsspel, tv-spel, nervsammanbrott), Marabou Helnöt och riktigt bra massage av 4-12 personer.

William är en spelfantast, spexare och handy-man. På skolan är har han och är aktiv i föreningar som Spexet, Sexemästeriet, Misstagen, Handelskorpen, Gosskören, Alumnikören, Oravar &, givetvis, N&FA. Ja, William har gjort det mesta helt enkelt.