N&FA 2015

Niclas Björklund – General1.Niclas

Ålder: 24

Hemort: Hälsö (Inte att förväxla med Styrsö och sån skit. Egen Kommun)

Läser: 3e året Språk

Favoritsaga: Sagan om Ringen

Föredrar: Allt från havet, sjunga och Göteborgsskämt

Niclas är den absolut mest rutinerade i Nollningssammanhang. Han går i år in på sin fjärde nollning, vilket kan diskuteras om det är positivt eller negativt. Niclas är N&FA:s absolut sämsta förlorare, spelar ingen roll vad det gäller. När man tävlar ska man ha roligt gäller inte för denne man. Han anser istället att man har roligt när man vinner och detta gör man genom att ge allt! Man får offra blod, svett och tårar. I synnerhet blod när det gäller Niclas. Vad har han gjort i pannan?

Jennifer Stensson – Vice General2.Jennifer

Ålder: 22

Hemort: Älekulla

Läser: ACE

Favoritsaga: Hitta Nemo

Föredrar: Lösgodis, dålig humor och coola kepsar

Vice General, Eventansvarig och N&FA:s mamma. Vill ha koll på läget och väger upp Niclas abstrakta och flummiga sida med scheman och checklistor. Denna godisälskande hästtjej gillar att parta till sent in på natten fastän det från början inte var meningen… Hennes meningar börjar inte alltför sällan med ”Men, hallå…” och avslutas ofta med ett skratt.

Johanna Nissén Karlsson – EkonomiansvarigJohanna

Ålder: 22

Hemort: Lidköping

Läser: PLOG 2a året

Favoritsaga: Frozen

Föredrar: Dumplings, cash flow och umgås med glada människor

Johanna är vänlig och tillmötesgående, men väck inte den björn som sover. Johanna är stenhård med kvitton, avtal och fakturor, och gör allt för att inte budgeten skall spricka. Utåt sett är glad och trevlig med en charmig (och underhållande) dialekt, men även hon kan vakna till. Att försöka springa ifrån denna ex-elitlöperskan fyller ingen funktion. Göm dig!

Nathalie Gunnarsson – MarknadsföringsansvarigNathalie

Ålder: 22

Hemort: Falkenberg

Läser: SMIL år 3

Favoritsaga: Snövit

Föredrar: Kalles Kaviar, ost och spex

Nathalie skall se till att Nollningen hörs och syns hela tiden. Nathalie som person hörs och syns hela tiden. Jobbet är som klippt och skuret för henne. Det är fantastiskt hur mycket som kan få plats i denna lilla kropp. Dagen efter en blöt kväll kan hon däremot vara lite svårstartad till en början, men vänta bara. Nathalie kallas även för ”Duracell”. Personen som bara går å går å går å går…

Filmon Yohannes – FöretagsansvarigFilmon

Ålder: 24

Hemort: Little Rock, Arkansas, USA

Läser: Fristående Kurser

Favoritsaga: The Fresh Prince of Bel Air

Föredrar: Hälla salt i vattenflaskor, beställa pizza till fel adress, göra kullerbyttor i bastun.

Företagsansvarig och ”Mr StreetCred”. Med endast dollartecken som ögon och med fullt fokus att finansiera nollningen (dvs. göra Johanna lugn och nöjd) skickar han sidor långa avtal till företagen. Denna kvargätande man skiner som solen när han ler and he’s got moves like jagger! Tror du att du har mycket StreetCred? Kolla med Filmon, han vet.

Martin Widegren – Vice evenemangsansvarigMartin copy

Ålder: 21

Hemort: Göteborg

Läser: SMIL år 3

Favoritsaga: Hobbit

Föredrar: Oboy, Handelspuben och Gossip Girl

”Låt kreativiteten flöda” måste vara ett uttryck denne man kom på i ett tidigare liv. En glad Göteborgare som inte tackar nej till varken fest eller Handelspub för den delen. I N&FA går Martin under namnet Guldlock, undra varför… Martin och Niclas har bägge en förkärlek för att sjunga, gärna tillsammans. Kanske något som övriga N&FA börjat tröttna lite på? Dans är även detta något som ligger nära till hands och varför inte till en dunkande ABBA?

Benjamin Sahragard – Vice evenemangsansvarig

BenjiÅlder: 22

Hemort: Göteborg

Läser: PLOG 2a året

Favoritsaga: Anastasia

Föredrar: GT, grinding och RayBans

Benjamin är lite av Martins motsats: besserwisser, realist samt kontrollfreak. Missta honom dock inte för någon tråkig snubbe som inte vet hur man har kul. Benjamin syns ständigt med en GT i handen (nej inte tidningen) och är en av N&FA:s flitigare användare av Snapchat (efter Johanna möjligtvis). Vill ni se Benjamin visa sina moves? Sätt på låten Pony – Ginuwine så kommer ni se höfter som aldrig förr.

Sara Rydehell – Vice EkonomiansvarigSara     

Ålder: 22

Hemort: Skara

Läser: Språk år 3

Favoritsaga: Inga rövare finns i skogen

Föredrar: Bacon, färgglada propellerkepsar och äventyr med Filip

Sara är nofas Indiana Jones. Alltid redo för äventyr och äventyr går alltid att hitta. Gärna med ett paket bacon, en baconmacka eller baconburgare i bakfickan som färdkost. Sara må vara pigg, pepp och glad, men denne har en lång startsträcka. Man ska passa sig för henne innan kl 12 eller innan hon fått sin första kopp kaffe. Denna ex-elithandbollsspelare tackar heller aldrig nej till Beer Pong. Vågar du utmana henne?

Pernilla Liljeblad – Vice MarknadsföringsansvarigPernilla copy

Ålder: 23

Hemort: Göteborg

Läser: 1st terminen Master of Science in Marketing and Consumption

Favoritsaga: Skönheten och Odjuret

Föredrar: Sommar, Västkusten & Mintchokladmilkshakes

Pernilla är N&FA:s outtalade Art Director. Med Photoshop och YouTube som hjälp går hon lös med designen på bl.a. våra tröjor. Pernilla är personen som skriver de absolut längsta meddelandena på FaceBook, och gärna flera sådana i rad. Att dessutom Pernilla skulle bli sen händer heller inte. Det har hänt att Pernilla sagt ”Missade bussen så blir lite sen” eller ”Ursäkta försov mig. Kommer så fort jag kan” och så visar det sig ändå att hon är först på plats.

Malin Aspestedt – Vice MarknadsföringsansvarigMalin copy

Ålder: 21

Hemort: Göteborg

Läser: ACE

Favoritsaga: Lejonkungen

Föredrar: Ros(é), göteborgsskämt och popcorn

Malin är den mest stabila i Marknadsgruppen rent humörsmässigt. När Nathalie är överladdad och Pernilla blir lite orolig så är Malin där i mitten och rider ut stormen. Denna tjej har sällan skådats utan ett gott humör och kollar man igenom hennes bilder på Facebook får man leta noga efter en bild där hon inte ler.

Hanna Saidzadeh – Vice FöretagsansvarigHanna

Ålder: 19

Hemort: Uppsala

Läser: Ace år 2

Favoritsaga: Aladdin

Föredrar: Pommes, klubbor och snygg bränna

Hanna har framför allt varit ansvarig för våra Kårföretag och våra Arbetsmarknadsmässor. Hannas största kamp i år har varit att lära sig förstå Göteborgsvitsar. Om du känner att du har en bra och berättar den för Hanna, bli inte orolig ifall det då uppstår en tystnad i ett par sekunder innan du får en reaktion. Hon lär sig fortfarande. Undvik även att dig smyga på henne då hon är väldigt lättskrämd.

Filip Asp – Fadderansvarig

FilipÅlder: 24

Hemort: Borås

Läser: Tredje året P.log

Favoritsaga: Jag vill inte gå och lägga mig

Föredrar: Punsch, kyla, och äventyr med Sara. Gärna i kombination

Fadderansvarig. Tillsammans med Linda håller Filip koll på faddrarna. Filip är den mest traditionskära personen i N&FA (och mest troligt på hela Handels). Denna kille från Borås med en bohuslänsk kärlek anser alltid att det finns läge för en sång eller två. Helst tre. Fyra är heller aldrig fel. Det finns heller ingen i N&FA som klär så bra i en riktig skepparkrans.

Linda Jernberg – Fadderansvarig Linda

Ålder: 24

Hemort: Göteborg

Läser: Fristående kurser 3:e året

Favoritsaga: Prinsessan på ärten

Föredrar: Lime i mängder, stora muskler, söta saker

Tillsammans med Filip håller Linda koll på faddrarna. Linda är partypinglan som alltid syns med en Red Bull i handen. Linda kommer under Nollningen synas med rosa gips om foten, men låter absolut inte detta vara ett hinder. N&FA:s dans handlar rentav om henne (en del av den iaf). Vill du ha en egen stund med Linda är lättaste sättet att ta hennes kryckor så hon inte smiter iväg. Inte för att hon skulles smita från något ändå, då denne brud alltid säger vad hon tycker.