N&FA 2014

FB-Louise
Louise Gustafsson – Nollningsgeneral

Ålder: 21
Hemort: Åmål
Läser: Logistik (P.LOG) 3:e året
Favoritspel: Super Mario World
Föredrar: Åmål, Minttu-smakning, I’m a barbie girl

Louise aka Lollo Girl är årets general. Hon detaljstyr N&FA för att kunna lösa den bästa nollningen Handels har skådat! Sedan dag 1 har hon räknat ner till att få träffa alla nollor. Är det någon som kan planera häng så är det Louise, men hon är minst lika duktig på att glömma bort dem samt flytta runt datumen. Men om du väl lyckats komma dit tar det inte lång tid innan punschflaskan öppnas! Handels och kanske framför allt dess sittningar har format henne till den general hon är. Hon uppvisar även en överdriven lokalromantik för sitt älskade Åmål, hade hon fått utse världens sju underverk hade de antagligen alla hittats just där…
FB-Towe

Towe Green Winther – Vice General

Ålder: 23
Hemort: Källby
Läser: SMIL 3:e året
Favoritspel: Crash Bandicot
Föredrar: Dålig humor, dansa full, Operation Sumo

Towe är solen i det annars så mörka mötesrum som N&FA kallar för grottan. Med en energi som motsvarar halva Sveriges årsförbrukning sprider sig hennes leende som ett virus. Man kan inte säga något annat än att #ToweMeltsMyHeart. Som ansvarig för Eventgruppen ser hon till att Janne och Malin inte svävar iväg alltför långt med sina storslagna planer. Under den gångna sommaren gjorde hon sig ett namn för att ge barnen på Stena Färja en ärrande syn när Nicke Nyfiken lämnade båten med 2 lock öl och ett helrör. Under nollningen kan ni förvänta er att Towe spammar FB-grupperna med bilder, främst på hundar med överbett och fula barndomsbilder.

 

FB-JuliaN

 Julia Nilsson – Ekonomiansvarig

Ålder: 22
Hemort: Kåhög
Läser: Ekonomi med analytisk inriktning 3:e året
Favoritspel: Mortal Kombat
Föredrar: Bohuslänska klippor, frågesport

Julia har varit med sen början och är en av de ”Första Fem” som de kallar sig, resten av gänget har döpt dem till ”The Filthy Five”. Ända sedan första dagen har hon haft stenkoll på ekonomin och ser till att ingen fifflar (för mycket). Väl på mötena är hon järnhanden som ser till att alla sköter sig och att ingen pratar bort tiden. Under våren har hon även visat sig vara helt fantastisk på den ärefyllda sporten flip-the-cup. Det är antagligen större sannolikhet att vinna på lotto än att missa så många gånger som Julia gjorde i rad.

 

FB-Philip

Philip Spjern – Informationsansvarig

Ålder: 21
Hemort: B-Ryd
Läser: Juridik 3:e året
Favoritspel: Bioshock
Föredrar: Fyllesurfa (4chan/Reddit), lyfta skrot, musik från TDE

Philip är ett fantastiskt orginal som inte viker sig för någon. Efter 18 hårda år i norra Smålands skogar tog sin denne grabb till Göteborg för att bli en korrupt advokat med sikte på toppen. Vokabulären kan skrämma även den mest akademiske eftersom liknelserna och synonymerna aldrig verkar finna något slut. Under våren har han visat sig vara en riktig kämpe, som trots krigsskador som tandvärk tar sig till mötena i vått och torrt. Det finns frågetecken om hur tandvärken uppstod. Man kan fråga sig hur mycket socker man egentligen måste tillsätta innan det hembrända blir drickbart. Men håll denna grabb nära er när väl zombieapokalypsen bryter ut,  med detaljerade planer, en smak för konserver och ett oändligt spritförråd kommer han snart ha byggt upp civilisationen igen!

 

FB-hilda

Hilda Havert – Företagsansvarig

Ålder: 21
Hemort: Göteborg
Läser: Ekonomi med analytisk inriktning 3:e året
Favoritspel: Zoo Tycoon
Föredrar: Hotellfrukost, hundvalpar, slänggungorna på Liseberg

Hilda syns oftast glidandes runt Handels med telefonen i högsta hugg. Hon är den i gänget som har fått höra order nej flest gånger då hon under våren jobbat med att få företagen att sponsra nollningen med det vi vill ha. Trots enstaka motgångar håller hon alltid humöret uppe och är inte feg att direkt kasta sig över nästa företag. För tillfället bor hon på samma gata som både Philip och Julia (båda medlemmar i beryktade Filthy Five) så ryktena går att de ligger i konspiration och en dag kommer kapa nollningen och byta namn till Lundens Nollning 2014.

 

FB-vincent

Vincent Thermaenius – Infogruppen

Ålder: 23
Hemort: Stockholm
Läser: Ekonomi med språklig inriktning (Franska) 2:a året
Favoritspel: CS 1.6
Föredrar: Hattar, Stockholm i mitt hjärta och take-away

Vincent är N&FA’s alldeles egna Stockholmare från söder om söder. Trots sitt tragiska språkhandikapp försöker alltjämt anpassa sig till sin nya favoritstad, dag för dag lyssnar han igenom Håkan Hellströms samlade diskografi och försöker återuppleva hans bravader. När han inte strosar Göteborgs gator lägger han tid på grafisk design och designade bland annat årets nollnings-logotyp. Mest känd är han dock för den gången han vaknade upp efter hård natts N&FA-ståhej med polisonger av turkost nagellack utan att veta hur de hade hamnat där…

FB-Fanny

Fanny Rydberg – Infogruppen

Ålder: 20
Hemort: Göteborg
Läser: Ekonomi med analytisk inriktning 2:a året
Favoritspel: Monopol
Föredrar: Hundvalpar, dansa, Öland

Fanny måste vara N&FA’s absolut mest förvirrande person, flera gånger har hon lyckats irra bort resten av gänget med på en resa till sin egen dagdrömmarvärld. Men när hon väl är närvarande så befinner hon sig helst av allt i Göteborg. Inte för vackra alléerna, inte för de mysiga smågatorna, inte för att den är världens mest överlägsna stad utan för att det alltid finns en räkbåt inom räckhåll. Hon blir alldeles i extas så fort hon hör ordet! En säker väg in i Fannys hjärta är en romantisk date långt från land med en flaska finfin RMBF.

 

FB-david

David Sandberg – Vice Ekonomi

Ålder: 21
Hemort: Tjörn
Läser: Ekonomimaster med inriktning accounting 1:a året
Favoritspel: Cooking Mama
Föredrar: Göteborgshumor, att baka, familjespel

Från öarna i norr kommer David som trots flera års påtryckningar ännu inte sökt in till ”Hela Sverige Bakar”. De fantastiska bakverk han bidrar med får en att se fram emot även de längsta mötena N&FA uthärdar. Trots en perfekt närvaro under vårens planerande så har David alltid mystiskt försvunnit runt 22 på kvällen, det upptäcktes senare att det beror på de knappa bussarna till kobben i havet han kallar hem. Men numera kan han stolt titulera sig som sann Göteborgare då han tagit steget och flyttat till storstan. Vi hoppas bara att Göteborg inte tar kål på vår grabb med guldhjärta som knappt överlevde ett tufft år i Maastricht fyllt med fortsättningskurser.

FB-Janne

Janne Kauppinen – Eventgruppen

Ålder: 22
Hemort: Boden
Läser: Ekonomi med analytisk inriktning 3:e året
Favoritspel: FIFA
Föredrar: Shotrace och trikåer

Janne är en grabb som inte drar sig för att prata med någon, att gå igenom en fullspäckad handelspub med honom vid sin sida är nästintill omöjligt då han känner allt och alla! Kan det vara den norrländska dialekten som gör honom så charmig och helt omöjlig att ogilla  eller är det hans evigt positiva attityd? Hur som helst drar han alltid upp stämningen när han kliver in i rummet. Han har i år fått stämpeln som N&FA’s wildvard då han alltid hittar på nya hyss, till exempel gången han dök upp på ett möte med en bruten arm han fått när han ”ramlade”… Dock så går det rykten om att brottningskarriären gått över till att besöka mörka källare och försöka återuppleva succéfilmen med Norton och Pitt.

FB-Malin

Malin Albihn – Eventgruppen

Ålder: 21
Hemort: Göteborg
Läser: Ekonomi med analytisk inriktning 2:a året
Favoritspel: Twister!
Föredrar: Öl, klippor och dans

Gängets egen dansare och partybrud är ingen mindre än Malin! Hon har alltid ett leende på läpparna och lyser upp rummet med sin fantastiska energi. När hon inte tar selfies gör hon gärna som många andra i gänget och njuter av Håkan Hellströms falska toner. Trots att hon ligger till sängs (sin egen enligt henne) så är hon inte svår att få med på en spontanfest på kvällen, det svåra är väl snarare att få med henne hem. Dock så flyr hon fort om några små smörsångare försöker stöta på henne och stjäl den fantastiske Håkan H:s texter som sina egna.

FB-JuliaB

Julia Boman – Samordningsansvarig

Ålder: 23
Hemort: Linköping
Läser: SMIL 3:e året
Favoritspel: Spel där jag vinner…
Föredrar: Djurbebisar, blonda lockar, att bada

Julia är gruppens samordningsguru. Hon har järnkoll på sin projektgrupp och ser till att alla gör det som skall göras. Den absolut bäst strukturerade i gruppen och sköter kontakten med föreningar och kårföretag. När hon inte har totalkoll på nollningen spenderar hon sin tid antingen på cykeln eller i hemmet med pojkvännen som livnär sig som Avicii look-alike. Enligt henne själv dricker hon inte sprit, men hon menar egentligen att hon inte dricker ”en” sprit, det är som bekant svårt att stoppa efter det första.

FB-moa

Moa Gustafsson – Företagsgruppen

Ålder: 22
Hemort: Värnamo
Läser: Logistik (P.LOG) 3:e året
Favoritspel: Vad som helst, så länge hon vinner!
Föredrar: Äventyr, skojiga människor och mormors rabarberpaj

Moa är gängets Småländska med ett otroligt driv. Sommaren är den årstid då Moa mår som bäst, helst med ett glas rosé, jordgubbar och lite choklad avnjuts kvällen på hennes franska balkong. Från lägenheten tar hon sig gärna ut i sina löpardojjor, har hon möjligeheten tar hon gärna ett varv förbi Heden för att spana efter läckra fotbollsgrabbar. Men om hon en dag skall stadga sig och leva VVV-livet måste man ibland gå till det extrema. Det finns inget som stoppar Moa när hon är ute och letar efter Prince Charming då uppenbarligen Handels har svikit henne i detta!

FB-melina

Melina Johannesson – Företagsgruppen

Ålder: 22
Hemort: Göteborg
Läser: Fristående kurser 3:e året
Favoritspel: Med andra ord
Föredrar: Thaimat, Lila, Blackjack

Melina är den enda i gänget som inte var lat nog att välja ett program utan snickrade istället ihop sin egen examen! Noga har hon handplockat Sveriges intressantaste kurser för att skapa den ultimata utbildningen för att en dag bli allt och allas chef. När hon inte reser landet runt är hon en jävel på jag har aldrig och vann stort över övriga N&FA. Denna brud var den sista i gänget att initieras med en RMBF, men när den väl slank ner gjorde hon inte en min!

FB-lina

Lina Karlsson – Faddergruppen

Ålder: 21
Hemort: Skara
Läser: Logistik (P.LOG) 3:e året
Favoritspel: Allt med kort!
Föredrar: Choklad, Sangria och att alltid somna på vänster sida

Lina är den enda riktiga blondinen i N&FA, hon bidrar alltid med de mest intressanta frågorna som direkt höjer stämningen i ett rum samt resterande personers intellekt. Hon är i år fadderansvarig och ser till att alla information når ut till nollorna. Då hon snabbt insåg att det inte krävdes två stycken till denna post valde hon att skapa en egen, Facebook-stalkingansvarig. Så det är hennes uppgift att veta allt om alla redan innan de börjat, förmodligen vet hon mer om dig genom att bara kolla på din Facebookprofil än vad du själv gör. Tillsammans med Towe så flödar västgötskan och det kan bli svårt att stoppa dem, speciellt efter handelspuben.

FB-Willy

William Goodbrand – Faddergruppen

Ålder: 22
Hemort: Göteborg!
Läser: Logistik (P.LOG) 3:e året
Favoritspel: Skyrim
Föredrar: RMBF

Förutom att ha en fysik som en grekisk gud är William hjärnan bakom hela spektaklet ni känner som Handels Nollning. I sin högra hand har han Louise som en marionett-docka och ser till att allting sker på hans sätt. Förutom att vara en jävel på att förskingra pengar och utnyttja sponsorer till sin fördel är han även en mästare på att ljuga. Vissa kallar honom för mytoman men själv så påstår han att bara ser det hela som en hobby. Han ljuger dock aldrig för att själv gynnas utan snarare för att sprida total och fullständig förvirring samt kaos. Det är dessutom William som har skrivit alla de presentationstexterna du nyss läst!